fredag 19 mars 2010

jag vill fan också ha en jävla famn

Idag har jag ätit tortillachips, kycklinggryta, fiskgratäng, potatis, kycklinglår, ris, chili och limesås, tortillachips igen och druckit påskmust, proviva och mjölk.
Jag ska sluta äta.

Jag ska beskriva fulheten:
Den är ett handikapp. Man behöver inte sitta i rullstol eller gå på särskola men den syns, och den kliar. Tillslut blir den ett sår och man kan inte plåstra om en fulhet. Det finns inga skönhetsknep för att gömma den. Det kan väl vem som helst förstå.
Fulheten gör ont och sprider sig inuti hela kroppen. Tillslut blir man galen och man vill skrika och man vill knivhugga sig själv tusen gånger och,
man vill försvinna. För man blir kär och man blir inte bara kär utan jättekär men så kommer fulheten ifatt en och då kommer man på att, jag är handikappad, jag har fulheten, vem fan skulle vilja ha mig?

Och den här tanken river och sliter sönder allt jag har inuti. För jag har inte fulheten, jag är fulheten och jag blir kär men hur kan jag vara så jävla dum och tro att någon skulle vilja ha mig när jag inte ens vill ha mig själv?

10 kommentarer:

 1. alva du är så jävla jävla fin. och så bra.

  SvaraRadera
 2. jag vill vara anonym för jag vill inte att du ska veta. men du är vacker, det är du. man ser det i ögonen och när du sjunger och när du skrattar och så har du himla fin hy och läppar och du är helt enkelt långt ifrån fulheten. den är bara ditt fängelse, som någon jävel låst in dig i utan att fatta ett jävla skit.

  SvaraRadera
 3. för att Någon är tusen gånger smartare (eller dummare?) än vad du är i detta avseende. just därför.

  /Uppsala

  SvaraRadera
 4. Sådär kände jag också i sexton år. Men Alva vet du? Det enda som begränsar dig är du själv och tankarna om att ingen vill ha dig. Och vad spelar det för roll om det finns personer som inte vill ha dig? Då är det bara att skita i dem, och se att det snart dyker upp en värdig person som faktiskt vill kämpa för dig. För det lovar jag att det finns! Du har stora vackra ögon, fina äppelkinder, jättevacker klädstil, sångröst to die for, du kan förmedla känslor i ord, du är begåvad och konstnärlig, du är klok, du är rolig, du är charmigt blyg och om du bara får det klart för dig, och alltid är medveten om det, så lovar jag att det hjälper de knäppa pojkarna i känsloarbetet så de blir kära i dig. kram

  SvaraRadera
 5. jag tycker att du skriver makalöst vackert. och naket. och ärligt. puss

  SvaraRadera
 6. Alva du är fin.

  SvaraRadera
 7. fattar du inte att du är dum i huvudet om du skriver så. för du är så fin. och om du är fast i fulheten vad fan är jag då. och vad har jag då kvar att leva för.

  SvaraRadera
 8. Otrolit bra text.
  Otoligt bra blogg med, för den delen.
  Åhh..!
  Även fast jag bara kikat runt på din blogg lite ssnabbt, gillar jag den... Du skiriver så fint och bra och det är okej att må dåligt ibland och.. äh, jag vet inte var jag vill komma med denna komentar.
  Men jag känner igen mig i vad du skriver. Bra. Mycket fint. Du är hur bra som helst.

  SvaraRadera
 9. man får ont i magen så fint som du skriver

  SvaraRadera
 10. hej du. nu har jag tittat här. och jag tycker om det. här ska jag nog hänga lite om kvällarna.

  SvaraRadera