onsdag 26 september 2012

Laura - Bat for lashes

vem är jag. varför går jag inte ner i vikt. varför kan jag inte bara bli smal. fin. snygg. varför är jag arbetslös. hur ser min framtid ut. vem tror jag att jag är. varför har jag fått chansen att göra ett fantastiskt samarbete med en fantastisk människa. varför har jag fått en fantastisk chans. vad gör jag med mina pengar. varför försvinner dem. varför kan jag inte göra någon nöjd. varför skriker dem hela tiden. varför kan jag inte prata om något som är känsligt utan att gråta. varför är jag alltid tyst. varför säger jag konstiga saker. varför väger jag för mycket. varför är jag fast här. varför bor jag hemma igen. varför känner jag mig ensam. varför har jag ingen pojkvän. varför är jag ful. varför skriker dem hela tiden. varför är alla arga. varför fattar jag inget. varför sitter jag på badrumsgolvet och varför värker det i hela kroppen då. varför känns det som att mitt hjärta stannar ibland. varför går allting upp och ner. varför är jag sällan glad. varför blir jag så obeskrivligt ledsen efter att jag har varit glad. varför händer det inget. vem är jag. vad vill jag göra med mitt liv. är jag tillräckligt bra. har jag valt rätt. varför är jag förälskad i fel människa. varför skäms jag över det. varför är ingen nöjd. varför kan jag inte göra något rätt. varför skriker dem. varför kan jag inte prestera. varför vill jag härifrån. varför gråter jag när jag sitter uppe själv. varför går jag aldrig och lägger mig innan tolv. varför får jag inte följa med. vad tycker dem om mig. tycker dem om mig. vad är det som händer. varför känns det som att enda utvägen är att klippa och stoppa. sluta. med allt. varför ser ingen. varför sitter jag själv. varför ringer jag ingen när jag mår som mest dåligt. varför finns det en mur. varför skriker dem. varför orkar jag inte längre. varför är jag fortfarande sårad för något som hände för 7 år sen. varför bränner det fortfarande. varför är jag ful. varför är jag inte smal. varför förstår ingen. varför går jag bara runt i leggings och mjuka tröjor som döljer allt. vem är jag. varför förstår ingen. varför är det så svårt. varför skriver jag detta. varför läser ni. varför är jag inte glad. varför känns allting fel. varför känns det bättre att klippa av och sluta här. varför förstörs allt. varför ser ingen. jag vill klippa av och sluta allt. jag skäms så mycket. varför kan jag inte sjunga med hela rösten. varför blir det höst. varför tappar jag allt. varför är jag inte smal. varför skriker dem. och vad tycker dem. är jag en idiot. varför är jag ful. varför är jag ensam. är det för att jag är konstig. eller för att jag är ful. och tjock. överviktig. fetma. varför skäms jag. varför tränar jag inte. varför räcker inte pengarna. varför är jag arbetslös. varför får jag inga jobb. varför bor jag hemma. jag vill inte bo hemma. varför skriker dem. jag vill klippa av. och sluta. allt.

5 kommentarer:

 1. Jag älskar hur du skriver. Även när det är mörkt. Man hör vad som verkar vara en jättefin person bakom bokstäverna.

  SvaraRadera
 2. sluta säg att du vill klippa av allt. jag vill på intet sätt förringa dina känslor, men du är nog varken så ensam eller tjock som du tror, du är säkert megahet.
  och varför du skriver? för att du gör det så bra, för att du berör andra då. och det är väl mångas önskan, att få beröra och röra.

  SvaraRadera
 3. Du är bra som du är och jag önskar att jag kunde skrika det till dig. Du är bra som du är, det spelar ingen roll hur mycket du väger eller om du är tyst eller om du bor hemma. Du kommer att klara det och vackra människor med ful insida är det värsta i hela världen. Att vara vacker tar dig ingenstans. Du är vackrast inuti. Var stolt över dig själv. Du klarar ju allt.

  SvaraRadera
 4. jobba med dina känslor för du kan känna dig vacker om du vill. prata med någon, utomstående kanske? ta hand om livet, det finns alltid lyckliga perioder men man kan inte uppskatta dem ifall man aldrig upplevt dem dåliga.

  ha det bra nu. modigt skrivet. kan ju tala om att jag ändå känner igen mig en del och det jag skrev kanske inte bara riktar sig till dig. kram.

  SvaraRadera
 5. jag tycker att du är fin.

  SvaraRadera