söndag 31 januari 2010

stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från den dan

vilka är ni som läser den här bloggen? majoriteten av alla som kommenterar är anonyma och den faktan gör mig galen! Något jag fortfarande funderar på är vem som citerade nordpolen, jag undrar också vem som ville röra mig, och vem som skrev världens längsta finaste kommentar och skrev att jag var vacker. Dessa små saker som lyser upp min vardag måste komma från några personer och jag vill veta vilka!


klockan är 00.05. Jag tittade på skins alldeles nyss och höll på att börja gråta. Jag hatar att sova ensam och jag hatar att vara ensam och jag hatar tanken på alla lyckliga par och jag hatar att bli kär. Jag hatar misstankarna jag har om andra och jag hatar att jag tror att man inte kan tycka om mig. Jag hatar min spegelbild och jag hatar min sociala oförmåga. Jag hatar att jag nästan glömt bort hur man kysser någon och att jag bara kysst tre personer. Jag hatar att alla andra har legat med någon och jag hatar kärlek. Jag hatar Håkan Hellström för det han skriver och gör med mitt hjärta. Och jag hatar ___ för det han river upp och gör med mitt hjärta.
Och jag hatar mig själv som aldrig kan rycka upp mig och tro på något.
Jag tror inte på något.

7 kommentarer:

 1. jag tycker om dig!

  SvaraRadera
 2. jag läser din blogg.
  gjort det ett tag men kommentera inte så mycket.

  för några veckor sedan i skolan skulle jag skriva om en unik blogg med lagom många läsare så jag skrev om dig och vad jag tyckte om dig.

  vissa dagar vet jag inte riktigt hur jag ska beskriva hur jag mår eller vad som händer och då kan jag gå in på din blogg. för där står det. du skriver det som jag aldrig skulle våga skriva på min egna blogg.

  du är så duktig.

  SvaraRadera
 3. Du skriver så otroligt bra. För någon minut sedan satt jag och letade efter bra bloggar utan att jag igentligen trodde själv på att jag skulle hitta någon. Men oj vad fel man kan ha.

  Ha det fint.
  Ellinor.

  SvaraRadera
 4. din blogg är väldigt fin / En 16 årig tjej

  SvaraRadera
 5. jag tycker så mycket om att du blandar in några citat utav håkans underbara texter i dina blogginlägg. Åh, de passar in i dina blogginlägg såå bra!

  SvaraRadera
 6. Jag kommenterar aldrig dina inlägg fastän jag älskar allt du skriver, men det känns som om det bara blir ointressant. Fast jag har nog fel, vad vet jag.
  Hej jag har just fyllt sjutton, har läst din blogg himla länge, ända sen du gjorde den faktiskt. Innan det läste jag din tidigare blogg.
  Har tänkt ganska mycket på allt det där om utseende. Jag skulle aldrig vinna den tävlingen, inte heller den för bästa insidan. Det är egentligen inte så många som sticker ut,
  men du skriver så himla himla fint. Och du sticker ut.
  Och jag tycker du är fin,
  hjälper det när andra säger det till dig?
  Jag kan vara vem som helst, du har ingen aning om vem jag är, men jag tycker du är fin. Ok, glöm inte det och börja tro på något. Det är det svåraste som finns men samtidigt lättare än man tror!
  Det här blev.. inte riktigt som jag tänkt mig. Iofs hade jag tänkt så mycket alls. Men nu har jag kommenterat i alla fall.
  Tack och kram!

  SvaraRadera
 7. du är fin alva och livet kan vara finare när man är två men också så fruktansvärt mycker krångligare. Må bra och kyss många pojkar men endast om dom är fina

  SvaraRadera