måndag 9 januari 2012

--------------

han kallar henne baby och gör hjärtan efter hennes namn.

varje fredag går jag ut och dansar, sedan sätter jag mig på tunnelbanan hem. på vardagarna jobbar jag och på kvällarna sitter jag hemma. han kallar henne fortfarande baby. spelar ingen roll om det är dag eller kväll. tänker ofta att jag skulle kunna säga "antingen väljer du mig eller så flyttar jag och lämnar allt föralltid". han skulle aldrig välja mig för han gör hjärtan efter hennes namn. han skulle säga att det är bra att jag ser världen. kanske.
han skulle nog inte säga någonting alls för han är upptagen med att kalla henne baby.

en kväll sitter jag och en vän och dricker öl. vi pratar om honom och försöker komma fram till någon lösning. det finns ingen lösning. så vi går därifrån, hon går hem och jag fortsätter äta av natten. funderar på det här med att veta och förutse att något skulle kunna bli så jävla bra.

anledningen till att jag aldrig slutar är för att jag ser inte slutet. jag väntar på början.
men han kallar henne baby och gör hjärtan runt hennes namn medan jag vaknar på morgonen, tittar runt i min lägenhet, tänker på honom som en möbel, att han skulle passa bra här inne. och jag skulle aldrig kalla honom baby, inte heller göra hjärtan runt hans namn. Men jag skulle må så jävla bra.

2 kommentarer:

  1. du borde uppdatera oftare, saknat dina inlägg.

    SvaraRadera
  2. Tycker om ditt sätt att skriva!

    SvaraRadera