måndag 26 oktober 2009

sixteen clumsy and shydet handlar inte längre om att bry sig om andra. det handlar om att börja bry sig om sig själv. se sig själv i spegeln. vara nöjd. aldrig mer hata.
jag ska aldrig mer hata, åtminstone inte mig själv.jag ska sluta be om ursäkt för saker som man inte ber om ursäkt för. det gör inte ont när man snuddar vid någons arm när man går förbi. det gör inte ont när man inte säger någonting.
jag ska sluta säga att jag skojar om allting för det är faktiskt förståeligt att man skojar om vissa saker. jag ska vara jag.
jag ska sluta säga att jag är ful. sluta nedvärdera mig själv i hopp om att någon ska säga motsatsen. jag ska börja vara nöjd. inte längre vilja ha mer.
jag ska inte längre desperat vilja ha någonting jag ändå inte kan få. FEL. jag ska inte längre desperat söka efter något som kommer komma någon gång när tiden är inne (vilken tid?)
jag ska inte längre bry mig om människor som tror de vet fast de vet ingenting. sådanta som bara pratar för att såra andra. jag ber er hålla käften.jag ska börja om på nytt.

6 kommentarer:

 1. Det tycker jag låter bra..
  Och du, DU är bra som du är:)
  Kolla bara på din blogg.

  SvaraRadera
 2. Tänkte också säga att det låter bra, för det gör det Alva. Pus på dig.

  SvaraRadera
 3. Så jävla rätt Alva! Du är min idol.

  SvaraRadera
 4. Tänkte bara skriva att jag har läst den här bloggen och den blogg du hade innan denna, och jag är liksom fast. Fäst vid dig, på något sätt. Och, jag känner igen mig. Fastän vi är helt olika. Och det där med att "fina människor kollar inte åt ditt hål" så är jag säker på att det inte stämmer. Jag är nog en sån som utåt sett, kan ses som ganska fin (gud vad jobbigt det kändes att skriva så. Aja.) men jag ser ofta åt såna som inte är så "fina" ytligt sett. Enligt andra. Jag kollar oftast åt sådana. För jag brukar se sånt som andra blundar inför; men det finns fler som jag. Och du är fin. Det är svårt att hålla huvudet högt, svårt att våga, svårt att tycka sig vara värdig, men jag är helt säker på att du är det. Värdig. Jag vet inte vad du kommer att känna när du läser den här kommentaren, kanske ingenting alls, det må så vara. Jag är ju trots allt inte lika bra som dig på att skriva. Men nu när det har blivit November och det faktiskt blåser ganska kallt, så skickar jag detta. För att vi måste hjälpa varandra här i världen, och för att jag på något sätt försöker värma. Jag tror inte jag lyckas, men det är tanken som räknas, ibland.
  Take care and peace out <3

  SvaraRadera
 5. Så fantastiskt fint. Tack. <3

  SvaraRadera
 6. så ja, positivt tänkande. le lite också! du vet väl att på samma vis som att glädje framkallar leende på våra läppar, kan också ett framkallat leende göra oss glada i sinnet. det sitter ihop. så för all del, le lite mer. det blir så mycket enklare då. kärlek /mathias

  SvaraRadera